Salı, Ekim 01, 2013

Aşkınız Eksik Olmasın, Afrodizyak Yemekler: 44 Tabakta Aşk



   Bugünün kitabı pek aşk dolu.. Sonbahar hüznüne aldanmayın aşkı bulun ve yaşayın diye:) Afrodizyak Yemekler: 44 Tabak Aşk

   Birince bölümde 44 çeşit afrodizyak gıda ile hazırlanmış tarifler var. İkinci bölümde yer alan kokteyller, eğlencelik tarifler, Mısır Çarşısı ve diğer afrodizyaklar bölümlerinin arasında bulunan menü alternatifleri kısmı da gerçekten hoş ve gülümsetici olmuş!


   ''Yatakta'', ''Piknikte'' ve ''Sofrada'' bölümleri için alternatifler oluşturulmuş. Keyif verici tarifler o kadar çok ki.. Mesela Yatakta Bademli Krokan, Piknikte Hardallı Kereviz Salatası ve Sofrada Safranlı Risotto fikirleri sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Ben kitabı alır almaz uygulama yaptım ismini de yazarak sevdiğim birine hediye ettim bile! Mis oldu.

   Tariflerdeki ölçüler, ölçümleri doğru yapabilmek için yazar ve Paşabahçe tarafından tasarlanan ölçü bardak ve ölçü kaşık ile verilmiş ayrıca gram ve ml olarak belirtilmiş.

   Mutlaka evinizde bulunması gereken bir kitap. Enerjisi bile farklı sanki. İsminden mi tariflerinden mi bilemiyorum ama gözümün önünde olup her an açıp bakabilmek bile mutlu ediyor. Belki de bu yüzden iyi bir hediye olabilir:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder