Salı, Ekim 29, 2013

Hangi Kokteyle Hangi Aperitif?



      Dünyanın en ünlü şef ve gurmelerini buluşturan 7 kitaplık özel dizi kapsamında yayımlanan Hangi Kokteyle Hangi Aperitif?, en popüler kokteylleri birbirinden lezzetli aperitiflerle eşleştirmiş.


   Yazın serinlemek, kışın da içinizi ısıtmak için özellikle son yılların ülkemizde de yükselen trendi haline gelen kokteyller, rengarenk görünümleri ve özel sunumlarıyla fark yaratıyorlar. Baştan Çıkaran Birliktelik üst başlığını taşıyan kitapta yer alan aperitif tarifleriyle kokteyl keyfiniz de kat kat artıyor. Dünyanın en saygın barmenlerinden Gabriella Baiguranın kaleme aldığı kokteyl tarifleri tüm püf noktalarıyla birlikte veriliyor, her kokteyli tamamlayan leziz aperitifleri ise Claudio Colomba yazmış. Hangi Kokteyle Hangi Aperitif hem kendisini hem de sevdiklerini özel sunumlarla şımartmak isteyenler için yapılmış resmen! Her evde olmalı.

   Bu kitapta yemek öncesi ağzınızı tatlandırmak, yemek sonrası midenizi rahatlatmak için yani her duruma uygun bir kokteyl bulabilirsiniz. En güzel kısmı, tadı tuzu, huyu suyu örtüşen kokteyllerle aperitif eşleştirmeleri, tariflerin yan yana verilmesi. 

   Sayfa 34. Whiskey sour ve körili mısır kremasıyla yapılan karidesli fener balığı iştah açıcı, göz doyurucu. Sayfanın kenarını kıvırdım. Misafire yapmak için.

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder