Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Gymboree Annelerinden Çocuklarının Çok Sevdiği Yemek Tarifleri



   Gymboree programları, 0-5 yaş çocuklara yönelik tamamen gelişimlerini destekleyen bir program. Bu programları Gymboree ekibi ve “ZerotoThree” vakfı birlikte yazıyor ve geliştiriyor. Patentli ekipmanları ve sıcak tecrübeli öğretmenleri uyguluyor ve çocukların gelişimlerine destek oluyorlar. Birçok yerde şubelerine rastlayabilirsiniz artık.

   
   Türkiye’nin 2 sene önce Adıyaman’da gerçekleştirdiği 3 derslikli anaokulu projesinin ardından, ikinci anaokulunu da hayata geçirmek üzere, 150′ye yakın genç anne, Gymboree organizasyonu altında anlamlı bir yemek kitabı projesi için bir araya gelmişlerdi geçen yıl. Bu proje için bir araya gelen ekibin uyumu, isteği ve gönüllülüğü ile “Gymboree Annelerinden Çocuklarının Çok Sevdiği Yemek Tarifleri” kitabı Anneler Günü arifesinde doğmuş oldu.


   Kitabın geliri ile Doğu’da anaokulu yapılacak. Kitap satışa çıktı ve tüm Gymboree şubelerinde satılıyor. Gymboree’yi arayarak hesaba EFT ve kargo ile gönderilebildiği gibi, gelip kartla da alınabiliyor. Gymboree’lerden alındığı zaman %100 kesintisiz projeye aktarılıyor. Kitapevlerinde de satılıyor ama tabii tercihleri direkt onlardan alınması. Bunun nedeni kitabevleri kendi masraflarını düştükten sonra kalanını okula aktaracaklar. Gymboree’den aldığınızda ise ödediğiniz rakamın tümü okula gidecek. Ayrıca BoyutStore, D&R, idefix sitelerinden online satın alabilirsiniz.


   Aralarında Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm, Murat Saygı’nın eşi Gül Gölge, Efe Yazıcı’nın eşi Nazlı Yazıcı, Tayfun Demirören’in eşi Reyhan Demirören ve Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Begüm Ayaydın, Ethel Baler, İpek Varol, Seda Çelik, Nina Lodrik, Yeşim Kalkavan ve Zeynep Demirören gibi bir çok ismin de bulunduğu genç anneler, kitap projesinde hem lezzetli ve eğlenceli yemek tarifleriyle hem de çocukları ile birlikte birbirinden güzel fotoğraflarıyla yer aldılar. Onlar için şahane bir anı, doğudaki minikler için ise büyük bir destek. Dualarını almak bile yeter zaten öyle değil mi? 

   Bu sosyal sorumluluk projesinin bir ucundan tutan ve kısa zamanda gerçekleşmesi için çok çalışan herkesin eline sağlık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder