Salı, Kasım 26, 2013

Pizza mı Yesek? Tart mı Yesek? Yoksa Makarna mı?


   



   Carla Bardi, oturmuş 'Pizza', 'Makarna' ve 'Tart ve Turtalar' isimli üç farklı kitap hazırlamış. Her bir kitapta 58'den fazla tarif bulunuyor.

Tart Ve Turta





   Aşçılar, binlerce yıldır büyük bir zevkle, çeşit çeşit tart ve turta yapmaktadır. Bu kitapta onların bilgi ve deneyimlerini, her seviyeden aşçıya ve her türlü ikrama uygun 57 leziz tarife dönüştürdük. Kitabın ilk bölümünde kullanacağınız malzemeler, pişirme tüyoları ve daha pek çok pratik bilginin yanı sıra kusursuz tart yada turta hamuru yapmak için, her aşaması fotoğraflanmış açıklamalar da bulunuyor. Bu açıklamaların ardından, pişireceğiniz turtanın ya da tartın servise hazır halinin fotoğraflarının eşlik ettiği tarifler yer alıyor. 

Makarna - Ve Makarna Sevenler için 58 Lezzetli Tarif




   Sağlıklı, yavaş sindirimli karbonhidratlar içeren makarna, aynı zamanda vitaminler ve antioksidanlar açısından zengin soslarla ihtiyacınız olan enerjiyi sağlar.

   İtalyadan 58 otantik makarna ve gnocchi tarifi bulacaksınız. Spaghettiden Kıymalı Bolonez Sosuna ve Ev Yapımı Lazanyaya kadar pek çok klasik lezzet kitabın sayfalarında okuyucuyla buluşuyor. Bu tariflerle haftanın her günü ailenize ve arkadaşlarınıza güzel sofralar kurabilirsiniz:) 

Pizza - 56 Leziz ve Ekonomik Tarifler



   Napoli'nin geleneksel pizza tariflerinden dünyadaki modern pizza yorumlarına 56 leziz ve ekonomik tarif kitabın sayfalarında yer alıyor.

   Kitabın ilk bölümünde, her aşaması fotoğraflandırılmış açıklamalarla, hamurun birkaç dakikada nasıl kolayca hazırlandığını öğreneceksiniz. Kendi seçtiğiniz malzemelerle evde hazırlanmış bir pizzanın hem daha besleyici hem de daha ekonomik olduğunu göreceksiniz.

   İşte size 3 kitap birden! Sayfalarını bıkmadan kurcalayın, denenmemiş tarifleri uygulayın diye. Afiyet olsunn:)

   


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder