Salı, Aralık 24, 2013

3 Mini Kitap



   3 mini kitap. Mini dediğime bakmayın içini açtığınız anda hergün yapsanız aylarca yetecek tariflerle karşılaşıyorsunuz. Hem de pek sevimli. Takın buzdolabına, bugün ne yapsam diye açın bir sayfasını, karşınıza çıkan ilk tarifi uygulayın. Sonra bittikçe yapacağınız için bir de diyet kitabı bulundurun :)



      Kurabiye kitabındaki 30 farklı tarifle, her gün yeni bir kurabiye deneyebilirsiniz. Tarifler, beş çayında, beslenme çantasında sağlıklı ev yapımı kurabiyelere yer açmanız için size yeni bir fırsat tanıyor. Kitabın özel mıknatıslı yapısı buzdolabınıza ya da herhangi bir metal yüzeye yapıştırmanıza olanak sağlıyor.



   Mini Kek kitabı ise Kurabiye kitabı ile aynı kişi tarafından yazılmış yer kaplamayan, her an elinizin altında olabilecek bir kitap. Mini olduğuna bakmayın çok işe yarayan bir kitap olmuş.



   Kremalı Kurabiye.. En lezzetlisi de bu sanırım. Kurabiye kitabından farklı olarak yaptığınız iki kurabiye arasına çeşitli krema tarifleri verilmiş. Dilediğiniz krema ile dilediğiniz kurabiyeyi birleştirip afiyetle yiyebilmeniz ve sonrasında oh dünya varmış diyebileceğiniz bir kitap olmuş. 

   Hangisi diye sorarsanız ben üçünü de tercih ettim:) Fiyatları çok uygun ve buzdolabında çok şeker görünüyorlar. Yalnız Dikkat! Buzdolabının yanında her geçişinizde yeni bir kurabiye ya da kek yapmadan duramayabilirsiniz. Yine de çok pratik olmuş. İçinden tarif çıkan magnet gibi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder