Perşembe, Şubat 20, 2014

Mis Havada Pek Keyiflisin Bebek Koru Kahve



      Mis gibi hava var dışarıda. Tabii güneşi yakalamışken evde oturmak olur mu? Atlayıp gitmek lazım ya Caddebostan sahile ya da Bebek tarafına. Bebek tercih edilirse önce güzel bir yürüyüş yapılır. Sonra Bebek Koru Kahve'ye gidilir, güneş alan bir masaya oturup elinizde gazete, karşınızda parıldayan bir deniz kahvenizi yudumlamak en keyif verecek aktivite bence. Bir de baharı özlüyor iseniz değmeyelim keyfinize. 

   Tabii hafta içi olduğu için öyle fazla bir yoğunluk olmuyor. Aranızda şuna çalışanlar varsa üzülmeyin ben orada olacağım için bir kahve de sizin için içerim:) Denize doğru.. Oh mis!

   Özellikle cumartesi ve pazar sabahları açık büfe kahvaltıları ile çok rağbet gören Bebek Koru Kahvesi, dekorasyonunda bolca kullanılan ahşapla, misafirlerine ev sıcaklığını hissettiriyor. İçeri girdiğinizde göze çarpan loş ışıklar, duvar aplikleri, tablolar mekânı büyülü kılan etkenlerden birkaçı. Babaannenizi ziyarete gitmiş balkonda oturuyormuş hissi veriyor yani. 

   Krep hamuruna karışık sebzeli tavuk sarılmasıyla hazırlanan Koru Böreği, Ispanaklı Krep ve çıtır tavuk pane, soğan halkaları, patates kroketten oluşan sıcak tabak başlangıç alternatifleri arasında. Hafif bir şeyler yemek istiyorsanız, Parmesanlı Roka Salatası, Susamlı Tavuk Salata, Stragonof Salata ve Deniz Salata arasından seçim yapabiliyorsunuz.

   Cafe de Paris Soslu Bonfile, Sebzeli Noodle Yatağında sunulan ızgara Levrek/Somon/Karides, Beef Stragonof, Krema Soslu Fettucini yatağında Mantar Soslu Bonfile, Köri Soslu Ananaslı Tavuk gibi lezzetler ise, müdavimler tarafından çok tercih edilen klasikleşmiş yemekler. Cheesecake, Mozaik Pasta, Brownie gibi tatlıların dışında yaz mevsiminde Rokoko ve Parfe menüye giriyor.

   Şarap ve içki menüsü ise misafirlere bolca alternatif sunuyor. Her gün 17.00-19.00 arası Happy Hour’da içkiler %50 indirimli olarak servis ediliyor. 

   Ben kahvemi yudumlarken çalışanlara kolaylıklar, çalışmayanları ise buraya beklerim:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder